Werkwijze

Geplaatst op

Professional Organizer - Lapien OrganizingHelpende hand en luisterend oor

Als professional organizer kom ik bij je thuis, we werken samen, in overleg en vertrouwelijkheid. Wat wil je aanpakken? Waarin loop je vast? Gaat het om je huis, het huishouden, werk of agenda? Of misschien de administratie?

Na een uitgebreide inventarisatie gaan we volgens een vooropgesteld stappenplan aan de slag. Mijn aanpak is persoonlijk en op maat. En dus aangepast aan jouw situatie of wensen. Jouw doel is mijn doel.
Ik werk meestal in een dagdeel van 3 uur. Dat kan eenmalig zijn of we maken periodiek afspraken. Ik werk met je mee, geef advies en coach je in de kunst van het organiseren.
De duur van het traject is afhankelijk van de omvang van de klus en de wijze waarop je tussentijds zelf aan de slag kan gaan om de doelen, die we samen hebben opgesteld, te bereiken.

Er is geen betere tijd om te beginnen dan nu!
Bel me direct op 06-10726800.
Button

 

 

Werkgebied van de professional organizer

Als professional organizer werk ik in heel Noord-Holland, Hoorn en omgeving.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden