Over Mascha Lapien

Geplaatst op

Met Lapien door de Bomen het Bos weer zien

Onnodige ballast verwijderen, opschonen en plaats maken voor nieuwe energie en levensvreugde. Dat is allemaal wat er gaat gebeuren als je gaat organizen. En hier haal ik voldoening uit!

Mijn kracht is mijn betrokkenheid, enthousiasme en invoelingsvermogen. Ik kan goed overzicht houden en snel inschatten wat iemand nodig heeft. Met plezier draag ik mijn kennis en kunde over zodat jouw leven en werk makkelijker, overzichtelijker en aangenamer wordt.

Als meisje van 7 ruimde ik al de kamer van mijn broer op (voor één gulden)  – inmiddels ben ik gecertificeerd professional organizer.
Meer dan 20 jaar ben ik werkzaam geweest in de commerciële dienstverlening. Als administratief/commercieel medewerker, leidinggevende, en als assistent van het management. Hier heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om overzicht te houden, een opgeruimde werkplek te hebben, effectief en efficiënt om te gaan met tijd en taken. En hoe essentieel structuur is om je doel te behalen.
Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn belangrijk voor me. Door het volgen van cursussen en trainingen blijf ik me verdiepen en verbreden.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

mascha handtekening 001